“Werken met mensen die het beste uit zichzelf willen halen en presteren onder druk, is wat ik het allerliefste doe!”


Wendy Roozendaal is oprichter en het gezicht van Topvorm. “Ik pas de lessen uit de topsport toe voor ontwikkeling van mensen, het verbeteren van communicatie en samenwerking in teams én voor het optimaal inzetten van talent voor uw bedrijf. Doordat ik zowel sport- als arbeid & organisatiepsycholoog ben, sla ik de brug tussen sport & business. Dit mag ik onder meer doen voor diverse bedrijven in Noord-Holland, maar ook bij Defensie en de Politie. Daarnaast begeleid ik diverse topsporters op het hoogste niveau.”


“Als adviseur en coach is systemisch werk mijn gereedschap. Daarnaast werk ik ook met ACT, mindfulness, positieve psychologie, Transactionele Analyse, NLP en diverse testmethodieken. Mensen soms letterlijk, maar altijd figuurlijk, in beweging brengen is mijn doel. Ik hou van een nuchtere, no nonsense aanpak die actief en inzichtgevend is. Doen wat werkt en zo lang als het moet, maar niet langer dan nodig. Mijn gedrevenheid en betrokkenheid zorgen dat ik gemotiveerd en begaan ben bij het proces én het bereiken van resultaat.”


""

Johan Cruijff


Wendy is geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Registerpsycholoog NIP. Op haar LinkedIn pagina vindt u een overzicht van haar achtergrond en werkervaring.