person

Niamh Slattery

Trampolinespringer TeamNL / Triffis

Wendy heeft mij geweldig geholpen in mijn weg naar de Europese Spelen en het WK trampoline springen. De hands-on mentaliteit, vakkundigheid en het enthousiasme van Wendy heeft mij een betere en vooral bewustere topsporter gemaakt. Een onmisbare samenwerking om het beste uit jezelf te kunnen halen!

person

Jelle van der Zwaan

Managing Director Linoleum Operations Forbo Flooring

Professioneel, gedreven, enthousiast, scherp en een echte passie voor talent ontwikkeling. Zo heb ik Wendy de afgelopen jaren leren kennen en met veel plezier met haar gewerkt. Ze staat voor haar vak én voor haar mening vanuit de “drive” om echt toegevoegde waarde en resultaat te leveren. Wendy is één van de toppers in haar vakgebied en ik kan haar van harte aanbevelen!

person

Kasper Schagen

Bondscoach Kanopolo Watersportverbond

Wendy heeft mij begeleid in het proces naar het Wereldkampioenschap Kanopolo. Ik heb haar ervaren als een warme en enthousiaste persoonlijkheid. Door haar vakkundigheid, analytisch vermogen en manier van coaching heb ik meer inzicht en vertrouwen gekregen in mijn kwaliteiten als bondscoach. Elk gesprek gaf mij energie en inspiratie.

person

Bregje Kuis

Hoofd Sectie Selectie Ministerie van Defensie

Wendy heeft ons team op een vlotte, daadkrachtige en enthousiaste wijze verder geholpen met het formuleren van onze missie, visie en kernwaarden. Ze schroomt niet om de vinger op de zere plek te leggen, is analytisch sterk en ze weet waar ze voor staat. Met humor en oprechte nieuwsgierigheid creëert ze een veilige sfeer waardoor nieuwe ideeën naar voren kunnen komen. Ze nodigt uit tot discussie en helpt om tot de kern te komen. Al met al een hele fijne, constructieve en inspirerende samenwerking!

person

Hans Huibers

Voorzitter Eredivisie Handbalclub Westfriesland SEW

Ik ken Wendy als een rustige en vertrouwenwekkende persoonlijkheid. Als voorzitter van een grote (topsport) handbalvereniging was zij de vertrouwenspersoon voor enkele speelsters, maar ook voor de technische staf. Zij doet haar werk onopvallend voor de buitenwacht die dat allemaal niet hoeft te weten, maar betekenisvol voor diegenen, die er hun voordeel mee moeten doen. Sporters zelf, teambegeleiding, maar ook als bestuurder was ik blij dat zij in een spanningsvolle en soms turbulente omgeving rust bewaarde én creëerde!

Selectie-SEW-2013-2014

person

Marieke Verouden

HR Director NL Forbo

Wendy is een daadkrachtige consulant die feilloos de problematiek kan benoemen én geeft de juiste richtingen aan om verder te komen. Ze kan op meerdere niveaus acteren, coachen en mensen in beweging krijgen. Met haar achtergrond als sportpsycholoog kan ze in het bedrijfsleven een goede analyse maken van teamprestaties. Een aantal trajecten die we succesvol samen met Wendy hebben gedaan: Customer Services team analyse, verbeterplan en teamtrainingen. Voor productie een teamleidertraject waarin de inzet van kwaliteiten van individuen centraal staat. Ze adviseert ons altijd perfect over de mogelijkheden omtrent inzet vragenlijsten en instrumenten binnen selectie- en ontwikkelvraagstukken. Ze is daar ook heel eerlijk in. Daarnaast heeft zij diverse assessments uitgevoerd (voor Werving en Selectie, vertrouwenspersoon of als start van (team-)ontwikkeltrajecten). Kortom we zijn erg tevreden over de geleverde diensten.

person

Joyce Kruijff

Opleidingsadviseur Noordwest Ziekenhuisgroep

Als opleidingsadviseur van Noordwest Ziekenhuisgroep werk ik graag samen met Wendy. Wendy is een ervaren coach met een no-nonsense benadering. Ondertussen neemt zij scherp waar, waardoor ze een team of coachklant precies de essentie kan terug geven. Wendy werkt graag vanuit een actieve houding wat goed aansluit bij praktisch ingestelde zorgverleners. Ze werkt met een positieve energie en maakt verbinding door bijvoorbeeld mee te lopen in de praktijk en zo te ontdekken wat er daadwerkelijk speelt. Dit geeft ze helder en krachtig terug waardoor inzicht ontstaat.

person

Sanne van der Laan

Verenigingsmanager Turnvereniging Saturna Alkmaar

Wij zijn als vereniging met Wendy in contact gekomen. We hebben haar ervaren als een zeer enthousiast, kundig en eerlijk persoon. De samenwerking met Wendy was erg fijn omdat ze ons begeleidde naar ons eigen pad. Een pad wat we nu zijn ingeslagen met de tools die Wendy ons in de bijeenkomsten gegeven heeft. We merken dat we er als groep en vereniging door zijn gegroeid en dat het voor ons een stuk helderheid heeft gegeven waardoor we nog prettiger in ons werk staan. We zijn zo blij met de resultaten dat we nadenken over een vervolg traject.

person

Ouder & HR professional

Na lang twijfelen, heb ik Wendy benaderd om onze topsportende tiener te begeleiden in het leren omgaan met wedstrijdspanning die veelal versterkt werd door afleidende factoren zoals intimidaties door tegenstanders, negatieve coaching en daarmee samenhangende verhoogde prestatiedruk. Ik ben diep onder de indruk van wat Wendy in korte tijd heeft weten te bereiken en de wijze waarop zij dit doet: enorm betrokken, warm en met heel veel oog voor de persoon achter de sporter. Zij heeft een opvallend sterk analytisch vermogen en weet daardoor verrassend snel tot de kern door te dringen en werkbare oplossingen aan te dragen. Naast haar vakkennis en ervaring  heeft ze tevens de gave om op basis van haar oprechte inlevingsvermogen met overtuiging inzicht te geven. Ze communiceert open, enthousiast en motiverend wat voor een jonge topsporter in ontwikkeling extra belangrijk is. Ik voelde (en zag) tijdens het intakegesprek direct dat onze tiener bij Wendy in vertrouwde handen was. Haar deskundige, betrokken werkwijze en oprechte persoonlijkheid hebben er tevens toe geleid dat ik Wendy gevraagd heb om ook mij als ouder te adviseren hoe om te gaan met lastige situaties. Zij heeft mij veel inzicht gegeven en haar adviezen kan ik tevens goed gebruiken in mijn werkveld als HR-professional. Het heeft zowel ons kind als mij een heel waardevol begeleidingstraject voor het leven opgeleverd, ook buiten de sport!

Meer referenties op LinkedIn